лого Лийн Институт прозрачно
организатор

Лийн Институт България

Лийн Институт България има за цел да помогне на бизнеса в България да се запознае с най-добрите практики при подобряването на организационната култура и процеси, и да ги поведе по пътя на тяхното успешно приложение.

Lean Summit Bulgaria team
<Lean-Summit-2021/>

За нас

Lean_конференцията

Какво е Lean Summit

Lean Summit Bulgaria е поредното издание на най-успешната lean конференция в страната, която има за цел да събере професионалисти от различни сфери на бизнеса и да ги запознае с успехите и най-добрите практики при прилагане на lean. Програмата на конференцията иска да покаже, че lean не е само за производствата, но може да бъде прилаган и в сферата на услугите и IT.

 

Lean Summit Bulgaria 2021 е най-голямата конференция в региона, свързана с подобрение на процеси и култура в организацията. В събитието участват гост-говорители от цял свят – автори на книги, оценени с най-престижните награди в областта, професори, опитни консултанти и експерти, както и представители на бизнеса, които са трансформирали техните компании, стъпвайки на добрите lean практики и принципи.

 

На събитието ще може да научите повече за прилагане на lean в сферата на услугите, производството и IT, както и да се запознаете с lean перспективата, когато става въпрос за организационна култура и развиване на човешкия ресурс. Всичко това съпроводено от панелни дискусии с различни експерти.

about Lean Summit
Лийн-Институт-България

Кои сме ние

Преди всичко сме хора, които упражняват lean мислене

Lean Institute Bulgaria е учреден през 2014 с цел да подпомога бизнеса в България успешно да се впусне в пътешествието към непрестанно усъвършенстване. До момента сме организирали на 20 събития в София и Пловдив имаме над 1000 последователя, които следват нашите дейности чрез социалните мeдии и редовен бюлетин.

Lean Institute Bulgaria създава партньорства с компании от различни сектори, състоящи се от lean мислене в начален и напреднал етап, учене чрез проекти за подобряване, коучване на служителите и лидерите, както и въвеждането на нови начини на мислене и действие. Нашата цел е да развием човешкият ресурс и да трансформираме знанията и действията в реални резултати.

Lean thinking banner
Lean Global Network horizontal logo

Lean Institute Bulgaria е част от Lean Global Network – LGN (глобалната lean мрежа), учредена от Уомак и Джоунс, хората, които за първи път споделят на света какво е Lean. Към момента в мрежата има повече от 200 активни проекта през 2019 в цял свят, а консултантите ни са базирани в повече от 30 държави на 5 континента.

Минали-Lean-Събития

Галерия 2019

Lean Summit Bulgaria 2019 speakers
Lean Summit Bulgaria

2019