лого Лийн Институт прозрачно
организатор

Лийн Институт България

Лийн Институт България има за цел да помогне на бизнеса в България да се запознае с най-добрите практики при подобряването на организационната култура и процеси, и да ги поведе по пътя на тяхното успешно приложение.

Общи условия

Общи търговски условия на „Лийн Институт България“ ЕООД за ползване на уебсайта на събитието (тип конференция) Лийн Съмит България 2021, с вградена електронна система WooCommerce за закупуване на билети онлайн, намиращ се на поддомейн summit2021.leaninstitute.bg

т1. Въведение

С изпращане на Вашата поръчка Вие декларирате, че сте запознат и приемате описаните по-долу общи условия на уебсайта summit2021.leaninstitute.bg и фирма Лийн Институт България ЕООД

 

Данни за ТЪРГОВЕЦА съгласно ЗЗП и Закона за електронната търговия:

Лийн Институт България ЕООД
ЕИК: 205650071
България, гр. София 1606, район р-н Красно село, Ул. Кирил Пейчинович No 3-5, ет. 3, ап. 12

Номер на банкова сметка:
Банка ДСК
IBAN: BG32STSA93000026076994
BIC: STSABGSF

Електронен адрес и контакти на ТЪРГОВЕЦА:
Телефон: +359 888 25 35 35
И-мейл: info@leaninstitute.bg
Уебсайт: summit2021.leaninstitute.bg

т2. Общи положения

С извършването на поръчка на БИЛЕТИ / ПРОДУКТИ от уебсайта, с функционалност за покупка на билети онлайн, всеки КЛИЕНТ на сайта се съгласява с настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ и е длъжен да ги спазва.

КЛИЕНТ – е всяко лице на или над 18 г., посетител на уебсайта, с вградена функционалност за покупка на билети онлайн summit2021.leaninstitute.bg, което е извършило поръчка чрез натискане на бутона „Поръчай“, наличен във виртуалната количка.

Поръчката направена от клиента има сила на договор от разстояние между него и фирмата собственик на уебсайта, с вградена функционалност за покупка на билети онлайн, по силата на Закона за защита на потребителите.

 

БИЛЕТИ / ПРОДУКТИ – са продуктите предлагани в електронния магазин.

ТЪРГОВЕЦ – е „Лийн Институт България“ ЕООД

Всички цени на БИЛЕТИ в сайта са в български лева, БЕЗ включен ДДС.
Посочените цени са за 1 брой билет.
Специфичните характеристики на БИЛЕТИТЕ са изписани в страницата за представяне на всеки билет.
Валидни са цените, публикувани в онлайн магазина, към момента на изпращане на заявката за поръчка към „Лийн Институт България“ ЕООД.

 

ТЪРГОВЕЦЪТ има право да променя цените или характеристиките на предлаганите БИЛЕТИ / ПРОДУКТИ в електронния магазин без предварително уведомяване. КЛИЕНТЪТ е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на изпращане на поръчката и потвърждаването й.

ТЪРГОВЕЦЪТ си запазва правото да анулира поръчките за продукти, показвани на сайта поради техническа грешка или поради технически грешки с явно погрешни цени.

ТЪРГОВЕЦЪТ не гарантира наличността на поръчаните БИЛЕТИ / ПРОДУКТИ. При липса на наличност от заявените БИЛЕТИ / ПРОДУКТИ, ТЪРГОВЕЦЪТ уведомява КЛИЕНТА за изчерпването.

ТЪРГОВЕЦЪТ не гарантира, че достъпът до електронния магазин ще бъде непрекъсваем, навременен, сигурен. ТЪРГОВЕЦЪТ не носи отговорност за непредоставяне на достъп до електронния магазин, както и за необработването или ненавременното обработване на заявките за покупка, при настъпване на обстоятелства извън неговия контрол – случаи на непреодолима сила, случайни събития, проблеми в интернет мрежата, хостинг доставчика и др.

Всички БИЛЕТИ / ПРОДУКТИ, включително и тези в намаление/промоция, се продават и доставят до изчерпване на количествата, дори това да е не изрично отбелязано в сайта summit2021.leaninstitute.bg

При плащане на СТОКИТЕ по банков път или с карта, ТЪРГОВЕЦЪТ не носи каквато и да е отговорност за каквито и да е разходи във връзка с такси, комисионни или други допълнителни плащания, направени от КЛИЕНТА или неговата банка, по повод на самата транзакция. Разходите, свързани с подобни плащания са единствено за сметка на КЛИЕНТА.

ТЪРГОВЕЦЪТ се задължава да пази и да НЕ предоставя посочените от потребителите  лични данни на трети лица, , точно както е описано и в нашата Политика за поверителност.

Настоящите Общи търговски условия могат да бъдат променяни едностранно от фирма „Лийн Институт България“ ЕООД чрез публикуване на актуализирана версия на настоящия документ на сайта. Преди завършването на всяка конкретна поръчка системата ще поиска Вашето изрично потвърждение, че сте запознат и приемате актуалната версия на настоящите Общи търговски условия.

т3. Заявки

ЗАЯВКИ ЗА ПОКУПКА НА БИЛЕТИ ОТ ЕЛЕКТРОННАТА СИСТЕМА НА САЙТА summit2021.leaninstitute.bg

Преди завършването на всяка конкретна поръчка системата ще поиска Вашето изрично потвърждение, че сте запознат и приемате актуалната версия на настоящите Общи търговски условия.

Натискайки бутона „Поръчай“ клиентът, заявява, че се е запознал с настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ, приема ги, съгласен е с тях и се задължава да ги спазва.
ТЪРГОВЕЦЪТ потвърждава приетата поръчка на КЛИЕНТА чрез и-мейл (e-mail) електронно съобщение на траен носител и/или телефонно обаждане.

При непълно, некоректно или грешно посочени данни от страна на КЛИЕНТА като адрес, телефонен номер и др. – поръчката се счита за невалидна и няма да бъде изпълнена.

Регистрация в сайта:

За поръчка на публикуваните в онлайн магазина артикули НЕ е необходимо да притежавате регистрация на профил в сайта summit2021.leaninstitute.bg. Регистрацията е доброволна и безплатна.

Регистрацията може да се извърши или по време на поръчката, или от менюто за посетители, раздел „Моят профил“, в долната част на всяка уеб страница, чрез попълване на посочените в регистрационната форма данни. Обозначените със звездичка (*) задължителни полета изискват данни, без които не е възможно да изпълним Вашите поръчки. При създаването на профил, Вие потвърждавате, че имате навършени 18 години.

т4. Плащане и цени

Всички цени в сайта са в български лева, БЕЗ включен ДДС!

КЛИЕНТЪТ заплаща поръчаните билети / продукти в сайта, с вграден електроненна система WooCommerce за покупка на билети онлайн, като използва един от следните начини на плащане:

  1. С въвеждане на информация за картово плащане чрез дебитна или кредитна карта през виртуален ПОС терминал на myPOS.
  2. По банков път на фирмена банкова сметка:
    IBAN: BG32STSA93000026076994
    BIC: STSABGSF
    Банка ДСК

т5. Изпълнение на поръчка и получаване на билети

След успешно направена поръчка и последващо плащане, КЛИЕНТЪТ получава своя билет за конференцията Лийн Съмит 2021 обратно на предоставения от него електронен адрес за контакт (и-мейл), във PDF формат, готов за разпечатване.

т6. Връщане на билети и възстановяване на суми

Веднъж закупени, стойността на билетите за събитието може да бъде възстановявана единствено ако то не се състои.
В случай, че конференцията Лийн Съмит България 2021 бъде отменена, стойността на всички закупени билети ще бъде върната на участниците по същата карта/сметка, от която е направено плащането, включително банковите такси по транзакциите.
Сумите ще бъдат възстановени в едноседмичен срок при отмяна на събитието и Ви молим да проявите разбиране, че има 2-3 дни период за превод на сумата от едната банка в другата.

т7. Продължителност на договора от разстояние

Договорът от разстояние между ТЪРГОВЕЦА и КЛИЕНТА се счита за сключен от изпращането на поръчката, в съответна част на уебсайта summit2021.leaninstitute.bg

Договорът от разстояние се счита за изпълнен след приключване на събитието, на дата 30/09/2021 година.

т8. Защита на личните данни

Запознайте се с пълната полица с Политиката за поверителност и защита на личните данни на уебсайта summit2021.leaninstitute.bg и „Лийн Институт България“ ЕООД.

т9. Авторско право

Дигиталните материали и активи на уебсайта summit2021.leaninstitute.bg, включително лога, търговски символи, графични изображения и надписи, текстове и мултимедийно съдържание, снимки и видео съдържание, са обект на авторско право по смисъла на Закона за авторско право и сродните му права и са собственост на „Лийн Институт България“ ЕООД и неговите партньори, предоставили съответната информация. Всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

„Лийн Институт България“ ЕООД Ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани на този сайт, само за лична употреба с нетърговска цел, при условие, че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Не се разрешава материалите от уебсайта summit2021.leaninstitute.bg да бъдат копирани, разпространявани, публикувани или променяни.

т10. Права и задължения съгласно закона за защита на потребителите

„Лийн Институт България“ ЕООД си запазва правото да променя условията по всяко време, без предварително известие, като променените условия бъдат публикувани в уебсайта, с електронен магазин summit2021.leaninstitute.bg.

Промените в Общите условия за ползване на сайта не засягат отношенията между клиента и търговеца, възникнали във връзка с валидно подадени преди промените заявки за покупка на стоки (билети).

Платформа за решаване на потребителски спорове (ОРС) на Европейската комисия (ЕК)

Този документ (Общи условия на сайта summit2021.leaninstitute.bg и фирма „Лийн Институт България“ ЕООД)
е обновен за последно на 17 Февруари 2020-а година.